Een website die presteert

Wereldwijd worden websites tegenwoordig het meest gebouwd in WordPress en Joomla. Niet voor niets. U kunt er alle kanten mee op en het beheersysteem is gebruiksvriendelijk. Beide systemen kennen voor ons geen geheimen. We maken voor u even gemakkelijk een ontwerp in WordPress als een template in Joomla. Ook voor uw webshop zijn beide systemen geschikt, al geeft Woocommerce (het webshopsysteem voor WordPress) wat meer mogelijkheden dan Hikashop (voor Joomla). U wenst en wij bouwen.

Een website die werkt

Wat is het doel van uw website? Informeren? Werven? Verkopen? Wat werkt wel en wat niet? Wij geven u graag advies.

We hebben steeds meer digitale technieken tot onze beschikking om precies díe website te bouwen die u voor ogen heeft. Daar is wel goed samenspel voor nodig. Zo komen we samen tot een website die effectief is en ‘werkt’ voor uw bedrijf. En ook als de website online is, kunt u altijd bij ons terecht voor aanpassingen. Dit hoort wat ons betreft bij goed partnerschap.

website laten maken

Compleet geleverd

U hoeft alleen tekst en foto’s aan te leveren.

Responsive

Werkt op alle apparaten van PC tot iPad.

Eigen huisstijl

Wij maken uw template op maat in uw huisstijl.

website laten maken

Goed gevonden worden

Een mooie en duidelijke website vergroot het vertrouwen van klanten in uw organisatie. Maar voor zakelijk succes is meer nodig. Potentiële klanten moeten uw website ook gemakkelijk kunnen vinden in zoekmachines zoals Google. Door de juiste zoekwoorden op de juiste plaats te zetten, kunnen we het aantal reacties via uw website (leads) sterk verbeteren.

Google Adwords

U wilt dat uw website werkt, u wilt dat bezoekers reageren. Door een advertentiecampagne in Google Adwords kunt u snel en efficiënt bezoekers naar uw website trekken. Maar dit is kostbaar. We kunnen ook aparte pagina’s bouwen rond zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. De kosten zijn dan eenmalig. Bovendien komt uw website dan niet naar voren bij de advertenties, maar op de resultatenpagina van Google. Zo wordt u beter gevonden. Een aparte pagina rond een bepaald zoekwoord, kost ongeveer € 50,-.

website laten maken

Maak gebruik van onze partners

Kies voor professionele tekst

Een mooie website, professionele foto’s, maar dan: de tekst. Hoe gelikt alles er ook uitziet, als de teksten knullig zijn, trekt de bezoeker toch de wenkbrauwen op en denkt: heb ik hier wel met een professional te maken? Ook tekstschrijven is een vak. Het gaat niet alleen om spel- of stijlfouten, ook om de juiste toon. Hoe spreek je je doelgroep aan? Hoe zet je bezoekers van je website aan tot actie?
 De teksten van deze website zijn geschreven in samenwerking met Ben Tekstschrijver.

YOUR ONLINE BOOST - Jou MARKETING PARTNER

Je webshop is klaar, maar hoe zorg je er voor dat je zichtbaar bent bij je doelgroep? Hoe maak je van een webshop bezoeker een betalende klant?

Wij bevelen hiervoor YourOnlineBoost aan. Zij helpen je om jou online marketing strak neer te zetten!

  • Social Media
  • Facebook
  • Instagram Ads
  • E-mailmarketing

Enkele voorbeelden van websites

Website laten maken
Huis & Tuin toppers
Baaij-Fresh
Website laten maken
La-Delice
BMD Duurzaam hout
Woonbasis Lisse
Baaij Catering
4xSAFE
Jacco Rodenburg
De Kaagse Boer
Stichting Hofleverancier
Stichting Hofleverancier
Rolf van der Krogt
Lees verder
Keurweb verzorgt al meer dan 8 jaar naar onze tevredenheid de website en het onderhoud van onze pagina van de 'lijst gerechtigden' van www.hofleverancier.nu. De snelle service en vriendelijke helpdesk willen wij dan ook iedereen van harte aanbevelen.
Baaij-Fresh
Baaij-Fresh
Ad Baaij
Lees verder
Wij hebben onze website en webshop laten maken door Keurweb.nl en zijn zeer tevreden over de vormgeving en de vindbaarheid. Naast onze vijf websites verzorgd Keurweb ook alle fotografie voor folders e.d. Wij zijn zeer tevreden. Neem eens een kijkje op www.baaijfresh.nl , www.baaijcatering.nl , www.baaijfish.nl , wwwbaaijmeat.nl of www.deproeverijlisse.nl
founder van IT bedrijf Grow
founder van IT bedrijf Grow
Arend Beekuis
Lees verder
Nadat Keurweb sponsor werd bij IJsselmeervogels heb ik regelmatig samengewerkt om een website te laten bouwen. Zo heeft Jan mijn vrouw geholpen met het opzetten van de webshop www.leuksenzo.nl. Tevens heeft hij voor onze stichting de website www.botterBU65.nl gemaakt. Vanwege zijn snelle reactie, goede service en betaalbare prijzen werken we vanuit ons IT bedrijf growlabs.tech ook altijd samen met Keurweb.
Previous
Next

Een website die WERKT!