Een webshop die verkoopt

De ‘etalage’ van uw digitale winkel moet goed zijn. Uw webshop moet binnen enkele seconden indruk maken en vertrouwen wekken. Anders zijn uw bezoekers weg. Eén muisklik en ze zitten op de webshop van uw concurrent. Presenteer uw producten daarom met goede informatie en professionele foto’s. En zorg dat de klanten in uw digitale winkel snel vinden wat ze zoeken. We weten hoe we uw digitale winkel moeten inrichten en geven u graag advies.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Uw webshop is uw inkomstenbron. Die moet er schitterend uitzien, vertrouwen uitstralen en vooral goed verkopen. Het is daarom belangrijk dat uw bezoekers snel hun weg vinden. Uw webshop moet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Daar besteden we veel tijd aan. We hanteren hierbij het motto ‘KISS’: Keep It Stupid Simple. We verstaan de kunst om voor u een professionele webshop te maken die eenvoudig en effectief is in het gebruik. Uw bezoekers zullen zich thuis voelen in uw digitale winkel.

Wat kost een website of webshop
Webshop laten maken

Extra software

Als we uw webshop bouwen met Woocommerce in WordPress is vrijwel alles mogelijk. Wilt u dat uw klanten zelf het moment van leveren kunnen bepalen? Dan kunnen we hiervoor extra software (plugin) installeren. Wilt u uw webshop koppelen met grote ‘marktplaatsen’ zoals Bol.com, Beslist.nl of Amazon? Dan regelen we dit via ChannelEngine. We vertellen u graag wat de extra kosten zijn van eventuele plugins.

Verzenden via DHL of MyParcel

We kunnen uw webshop koppelen met bijna alle grote bedrijven voor verzending. Zo zien uw klanten precies waar hun bestelling zich bevindt. Ook handig om etiketten uit te draaien.

Webshop laten maken
Webshop laten maken

Google Analitycs

Meten is weten. Google Analitics is een uitstekende middel om te zien hoe uw bezoekers zich gedragen in uw webshop. Welke pagina’s bekijken ze, op welke pagina verlaten ze uw webshop? Met deze gegevens kunnen we de pagina’s zo aanpassen dat uw bezoekers worden verleid langer te blijven. Of tot actie over te gaan. En dus uw producten te kopen. Wij kunnen Google Analitycs op uw dashboard inbouwen.

Maak gebruik van onze partners

Kies voor professionele tekst

Een mooie website, professionele foto’s, maar dan: de tekst. Hoe gelikt alles er ook uitziet, als de teksten knullig zijn, trekt de bezoeker toch de wenkbrauwen op en denkt: heb ik hier wel met een professional te maken? Ook tekstschrijven is een vak. Het gaat niet alleen om spel- of stijlfouten, ook om de juiste toon. Hoe spreek je je doelgroep aan? Hoe zet je bezoekers van je website aan tot actie?
 De teksten van deze website zijn geschreven in samenwerking met Ben Tekstschrijver.

YOUR ONLINE BOOST - UW MARKETING PARTNER

Uw webshop is klaar, maar hoe zorgt u er voor dat u zichtbaar bent bij uw doelgroep? Hoe maakt u van een webshop bezoeker een betalende klant?

Wij bevelen hiervoor YourOnlineBoost aan. Zij helpen u om uw online marketing strak neer te zetten!

  • Social Media
  • Facebook
  • Instagram Ads
  • E-mailmarketing

Voorbeelden van webshops

Roselin.nl
Ronald Clemens
123cosmetica
Jos Koeleman
KunstgrasMaximaal.nl
Kunstplantshop
Haardhouttoppers
Koolhaas Recycling
Henk Bating