Een website laten maken in Utrecht die presteert

U wilt een website laten maken in Utrecht? Dat kan.

Wereldwijd worden websites tegenwoordig het meest gebouwd in WordPress en Joomla. Niet voor niets. U kunt er alle kanten mee op en het beheersysteem is gebruiksvriendelijk. Beide systemen kennen voor ons geen geheimen. We maken voor u even gemakkelijk een ontwerp in WordPress als een template in Joomla. Ook voor uw webshop zijn beide systemen geschikt, al geeft Woocommerce (het webshopsysteem voor WordPress) wat meer mogelijkheden dan Hikashop (voor Joomla). U wenst en wij bouwen.

Een website die werkt voor u in Utrecht

Wat is het doel van uw website? Informeren? Werven? Verkopen? Wat werkt wel en wat niet? Wij geven u graag advies.

We hebben steeds meer digitale technieken tot onze beschikking om precies díe website te bouwen die u voor ogen heeft. Daar is wel goed samenspel voor nodig. Zo komen we samen tot een website die effectief is en ‘werkt’ voor uw bedrijf. En ook als de website online is, kunt u altijd bij ons terecht voor aanpassingen. Dit hoort wat ons betreft bij goed partnerschap.

Webdesign Lisse

Compleet geleverd

U hoeft alleen tekst en foto’s aan te leveren.

Responsive

Werkt op alle apparaten van PC tot iPad.

Eigen huisstijl

Wij maken uw template op maat in uw huisstijl.

Webdesign Lisse

Goed gevonden worden in Utrecht en omstreken?

Een mooie en duidelijke website vergroot het vertrouwen van klanten in uw organisatie. Maar voor zakelijk succes is meer nodig. Potentiële klanten moeten uw website ook gemakkelijk kunnen vinden in zoekmachines zoals Google. Door de juiste zoekwoorden op de juiste plaats te zetten, kunnen we het aantal reacties via uw website (leads) sterk verbeteren.

Wilt u bijvoorbeeld gevonden worden op; “Website laten maken in Utrecht”, dan is dat geen probleem.

Google Adwords voor website laten maken in Utrecht

U wilt dat uw website werkt, u wilt dat bezoekers reageren. Door een advertentiecampagne in Google Adwords kunt u snel en efficiënt bezoekers naar uw website trekken. Maar dit is kostbaar. We kunnen ook aparte pagina’s bouwen rond zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. De kosten zijn dan eenmalig. Bovendien komt uw website dan niet naar voren bij de advertenties, maar op de resultatenpagina van Google. Zo wordt u beter gevonden. Een aparte pagina rond een bepaald zoekwoord, kost ongeveer € 50,-.

website laten maken

Maak gebruik van onze partners

Kies voor professionele tekst

Een mooie website, professionele foto’s, maar dan: de tekst. Hoe gelikt alles er ook uitziet, als de teksten knullig zijn, trekt de bezoeker toch de wenkbrauwen op en denkt: heb ik hier wel met een professional te maken? Ook tekstschrijven is een vak. Het gaat niet alleen om spel- of stijlfouten, ook om de juiste toon. Hoe spreek je je doelgroep aan? Hoe zet je bezoekers van je website aan tot actie?
 De teksten van deze website zijn geschreven in samenwerking met Ben Tekstschrijver.

YOUR-ONLINE-BOOST via Social Media

Uw website is klaar. Maar hoe lanceert u nu uw website? Hoe krijgt u uw website in beeld bij uw klanten? U kunt kiezen voor een advertentiecampagne via Google Adwords, u kunt ook kiezen voor een lancering via social media. Dit is effectief en voordelig. Wij bevelen hiervoor YourOnlineBoost aan. We leggen u graag uit hoe dit werkt.

Enkele voorbeelden van websites in Utrecht en omstreken

Website laten maken
Huis & Tuin toppers
Website laten maken
Baaij-Fresh
Website laten maken
La-Delice
BMD Duurzaam hout
Woonbasis Lisse
Praktijk de Krachtboom
4xSAFE
Jacco Rodenburg
De Kaagse Boer

Een website die WERKT! voor u in Utrecht