Keurweb 2017 300 hand

 

phone 06 53425642

 

Slide background

YES! Een website die werkt!

Slide background

En goed gevonden in Google!

Unieke vormgeving, wij bouwen uw template op maat

Website laten maken in Rijsenhout

U wilt een website laten bouwen in Rijsenhout? Bij Keurweb.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Wij verzorgen zowel uw website als de vindbaarheid van uw nieuwe website. Één aanspreekpunt voor al uw online activiteiten, korte lijnen en alles wordt direct uitgevoerd!

Compleet

U hoeft alleen tekst en foto's aan te leveren.

Responsive

Werkt op alle apparaten van PC tot iPad

Eigen huisstijl

Wij maken uw template op maat in uw huisstijl.

Totaalconcept voor Rijsenhout

U wilt een website laten bouwen door een webbureau in de buurt van Rijsenhout? Waarom zou u niet kiezen voor een webbureau wat alles voor u verzorgt? Dus ook de vindbaarheid in Google en het onderhoud. Wij zijn gevestigd in Lisserbroek, dat is vlakbij Rijsenhout en wij bouwen met alle liefde een mooie website voor klanten in Rijsenhout.

Website laten maken in Rijsenhout
Voorbeelden van websites

Baaij-Fresh

BMD Duurzaamhout

De Kaagse boer

Koolhaas recycling

Hofleveranciers

van der Zaal

De Krachtboom

Jos Koeleman

La-Delice

Iedere website die wij bouwen in Rijsenhout is maatwerk

Wanneer u bij Keurweb.nl een website of webshop laat bouwen voor uw bedrijf in Rijsenhout, kunt u er op rekenen dat wij maatwerk leveren. Wij maken geen gebruik van kant-en-klare templates die met een paar aanpassingen worden opgeleverd. Wij bouwen een website die volledig aansluit bij uw bedrijf en onderscheidend is! Dit kost best wat tijd, maar wij willen ons net als u onderscheiden van de rest.

Website laten maken in Rijsenhout

U wilt een website laten maken voor uw bedrijf in Rijsenhout

Laat uw website maken Rijsenhout door Keurweb.nl, u kunt uw website eenvoudig zelf onderhouden en wijzigen via het Joomla CMS systeem, maar u kunt dat uiteraard ook door ons laten doen. Uw nieuwe website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, daarnaast kunnen wij landingspagina's maken om nog beter gevonden te worden. Wij zorgen voor een website die ook goed werkt op tablet en mobiel. Dus een volledig verzorgde website voor een aantrekkelijke scherpe prijs.

Onze klanten vertellen u graag meer over Keurweb.nl 

Arend Beekuis, founder van IT bedrijf Grow

Arend Beekhuis

Nadat Keurweb sponsor werd bij IJsselmeervogels heb ik regelmatig samengewerkt om een website te laten bouwen. Zo heeft Jan mijn vrouw geholpen met het opzetten van de webshop www.leuksenzo.nl. Tevens heeft hij voor onze stichting de website www.botterBU65.nl gemaakt. Vanwege zijn snelle reactie, goede service en betaalbare prijzen werken we vanuit ons IT bedrijf GROW.jobs ook altijd samen met Keurweb.

Stichting Hofleveranciers in Nederland

Hofleverancier website laten maken

Keurweb verzorgt al meer dan 8 jaar naar onze tevredenheid de website en het onderhoud van onze pagina van de 'lijst gerechtigden' van www.hofleverancier.nu. De snelle service en vriendelijke helpdesk willen wij dan ook iedereen van harte aanbevelen.

Ad Baaij, van Baaij-Fresh

Ad baaij heeft zijn website laten maken bij Keurweb

Wij hebben onze website en webshop laten maken door Keurweb.nl en zijn zeer tevreden over de vormgeving en de vindbaarheid. Naast onze vijf websites verzorgd Keurweb ook alle fotografie voor folders e.d. Wij zijn zeer tevreden. Neem eens een kijkje op www.baaijfresh.nl , www.baaijcatering.nl , www.baaijfish.nl , wwwbaaijmeat.nl of www.deproeverijlisse.nl

Keurweb.nl Webdesign, ook voor Rijsenhout

Bij Keurweb.nl Webdesign in Lisserbroek houden wij ons al meer dan 12 jaar bezig met webdesign en webshops. Het bouwen en onderhouden van websites voor Rijsenhout en de vindbaarheid van websites met behulp van landingspagina’s. Dit naar volle tevredenheid van meer dan 400 aantal klanten (waarvan veel in Rijsenhout) die wij de afgelopen 12 jaar hebben mogen verwelkomen. Ook u kan uw website of webshop laten maken door Keurweb.nl

Jan van Zoest

Contactgegevens

Keurweb.nl
Lisserdijk 490
2165AH Lisserbroek
E: info@keurweb.nl
T: 0252 415712
M: 06 53425642

Openingstijden

maandag
10-08
09:00 - 18:00
dinsdag
11-08
09:00 - 18:00
woensdag
12-08
09:00 - 18:00
donderdag
13-08
09:00 - 18:00
vrijdag
14-08
09:00 - 18:00
zaterdag
15-08
09:00 - 18:00
zondag
16-08
Gesloten