56 / 100

Wat kost een website?

Afgezien van de ontwikkelkosten betaalt u ongeveer € 10,- per jaar voor de domeinnaam van uw website. Voor de ruimte op de server betaalt u ongeveer € 24,- per jaar. E-mailadressen zijn onbeperkt en gratis. De hosting laten we al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid uitvoeren door Keurigonline uit Groningen.

ONDERHOUD VAN UW WEBSITE

Natuurlijk wilt u een veilige website. Om deze veiligheid te waarborgen moet de software van uw website regelmatig worden geüpdatet. Dit onderhoud van uw website kost ongeveer € 200,- per jaar. Dit is niet verplicht, maar wel verstandig.

Wat kost het maken van uw website?

Ons starttarief voor het maken van uw website is € 1250,-. Voor dit aantrekkelijke bedrag maken we een ontwerp in uw eigen huisstijl en installeren we uw website. Wilt u een website met meer pagina’s en functies? Dat kan. Uiteraard heeft dit wel consequenties voor de prijs.

Stel hieronder zelf uw website samen en bekijk wat deze website u dan ongeveer gaat kosten.

Wat kost een website laten maken.

STAP 1. - Opgemaakte pagina's

Wij maken de pagina's helemaal voor u op. Teksten en foto’s levert u aan via de mail.


STAP 2. - Welke modules wilt u op uw website?

Klik op de modules die u wilt toevoegen.


STAP 3. - Onderhoud

Wij updaten regelmatig alle software (plugins). Dit is belangrijk om uw website veilig te houden. Kleine aanpassingen voeren we door zonder extra kosten. Het onderhoud start vanaf de oplevering van uw nieuwe website.
0.00

Prijsindicatie exclusief btwBent u tevreden over de keuzes die u heeft gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

UW GEGEVENS

Wat kost een website?

Wat kost een website

Wij geven u graag antwoord op de vraag; Wat kost een website? Wilt u weten wat een webshop kost? Bereken eenvoudig de kosten van een webshop.