85 / 100

Wat kost een webshop?

Wat kost een webshop? Afgezien van de ontwikkelkosten betaalt u ongeveer € 10,- per jaar voor de domeinnaam van uw website. Voor de ruimte op de server betaalt u ongeveer € 24,- per jaar. E-mailadressen zijn onbeperkt en gratis. De hosting laten we al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid uitvoeren door Keurigonline uit Groningen.

onderhoud van uw webshop

Wat kost het onderhoud van uw nieuwe webshop? Natuurlijk wilt u een veilige webshop. Om deze veiligheid te waarborgen moet de software van uw website regelmatig worden geüpdatet. Dit onderhoud van uw webshop kost ongeveer € 200,- per jaar. Het onderhoudsbedrag is inclusief updates, kleine aanpassingen en vragen aan de helpdesk.

Stel uw webshop samen en vraag offerte aan

Stel hieronder uw webshop samen. U ziet dan een inschatting van de kosten. De basiskosten voor het installeren en opmaken van een webshop in uw huisstijl bedragen € 2500,-. Dit is het starttarief.

STAP 1. - Aantal producten

Hoeveel producten denk u nodig te hebben in uw nieuwe webshop?

STAP 2. - Aantal pagina's

Hoeveel pagina's met tekst denk u nodig te hebben op uw nieuwe webshop? Denk hierbij aan FAQ of andere opgemaakte informatiepagina's.

STAP 3. - Betaalsystemen

Hoeveel betaalsystemen wilt u in uw nieuwe webshop?
0.00

Prijsindicatie exclusief btw


Bent u tevreden over de keuze die u gemaakt heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een webshop?

Wij geven u graag antwoord op de vraag; Wat kost een webshop? Wilt u weten wat een website kost? Bereken eenvoudig de kosten van een website.